De geschiedenis van ons bedrijf gaat terug tot 1998. Oprichter Hashem Zamani was eigenaar van het bedrijf Rodeh Pichak Hegmataneh gevestigd in Iran en hield zich bezig met de export en import hiervan. Het bedrijf heeft enkele specialisaties binnen de vee industrie.
Vanuit haar activiteiten op de internationale handelsmarkt kwam het bedrijf met de transport en logistieke sector in aanraking. Zo ontstond de visie om kwalitatief hoge en snelle transport service te bieden voor eerlijke prijzen. Trade Original werd opgericht in 2015 en sindsdien plannen wij vanuit Sneek onze chauffeurs door Europa.
In 2018 vond er een grootschalige uitbreiding plaats. Sindsdien houden wij ons hoofdzakelijk bezig met het organiseren en verzorgen van wegtransport, zeetransport en luchttransport, gespecialiseerd in Europa en het Midden-Oosten. Gezien de omvang van ons team is onze werkwijze vergeleken met andere transportbedrijven uitermate flexibel en zeer efficiënt.
Op deze manier komen we ook de laat aangemelde vrachten vaak binnen 24 uur nog ophalen. Ons hoofddoel is om onze klanten te ontzorgen op het gebied van transport en logistiek. Doordat u uw vrachten aan ons toevertrouwd heeft u er zelf geen meer omkijken meer naar.Door onze ervaring en vanuit onze intermediaire positie is het voor ons gemakkelijk om de beste oplossing te vinden voor het transporteren van al u vrachten. Hier ligt onze kracht.
Altijd de beste oplossing.

Paulina Protas

Paulina Protas

Sales Manager

Hashem Zamani

Hashem Zamani

Managing Director

Benjamin Beijsens

Benjamin Beijsens

Office Manager