De geschiedenis van ons bedrijf gaat terug tot 1998. Oprichter Hashem Zamani was eigenaar van het bedrijf Rodeh Pichak Hegmataneh gevestigd in Iran en hield zich bezig met de export en import hiervan. Het bedrijf heeft enkele specialisaties binnen de vee industrie.

Vanuit haar activiteiten op de internationale handelsmarkt kwam het bedrijf met de transport en logistieke sector in aanraking. Zo ontstond de visie om kwalitatief hoge en snelle transport service te bieden voor eerlijke prijzen. Trade Original werd opgericht in 2015 en sindsdien plannen wij vanuit Sneek onze chauffeurs door Nederland, Belgie en Duitsland.

In 2018 vond er een grootschalige uitbreiding plaats. Sindsdien houden wij ons hoofdzakelijk bezig met het organiseren en verzorgen van wegtransport, zeetransport en luchttransport, gespecialiseerd in Europa en het Midden-Oosten.

Halverwege 2019 hebben wij officieel de overstap gemaakt van vervoeder naar expediteur en sindsdien maken wij alleen nog maar gebruik van externe vervoerders.

Sinds 2020 organiseren wij douane tranporten en zeevrachten.

Tot op de dag van vandaag verbeteren wij onze kwaliteit en service nog altijd in een rap tempo waarmee wij ons onderscheiden van andere transportbedrijven.

Bij ons laat aangemelde vrachten komen we vaak binnen 24 uur nog ophalen. Ons hoofddoel is om onze klanten te ontzorgen op alle facetten van transport en logistiek.

Vanuit onze intermediare rol is het voor gemakkelijk om de beste oplossing te vinden voor het transporteren van al u vrachten.

Hier ligt onze kracht. Altijd de beste oplossing!

Hashem                    Zamani

Hashem Zamani

Managing Director

Paulina Protas

Paulina Protas

Administratie / finance

Atefeh Hosini

Atefeh Hosini

Administratie/ planner

Chat openen
1
Hoi heb je een vraag?
Hallo,
Waarmee kunnen wij je helpen?